Frisk fjerde etappe i Fløyenkarusellen

Strålende tirsdagsvær fikk avløsning av snøvær til onsdagens runde i Fløyenkarusellen. De faste friskusene leverte likefullt strålende løping og god stemning.

Snøen gav løperne utfordringer øverst i løypen. Mange som er vant til å få stor effekt av gode fraspark, opplevde glipptak. Glatt avslutning til tross, utmerkete tider og mange gode kommentarer.

Caroline Christie var raskeste jente med 13:28. Det var 14 sekunder foran Elise Orten. Anne Linn Seter var strålende blid etter å ha sikret seg tredjeplassen i sitt første løp denne sesongen.

I guttenes basketak var det Are Sæbø som trakk det lengste strået. Han ble klokket inn til 11:11 på pynten av Fløyenplatået. Tettest på kom Ørjan Nilsen og Børge B Larsson.

Takk til alle friskusene. Takk også til arrangørkorpset med kromtapper i alle ledd!